Home Technosoft blog & nieuws Moldova Developer Conference 2018

Moldova Developer Conference 2018

Succesvolle conferentie voor en door softwareontwikkelaars, mede mogelijk gemaakt door Technosoft.

<span id=Moldova Developer Conference 2018">
structural-engineering
Delen

Technosoft op de MDC 2018.

In samenwerking met onze partner FusionWorks, hebben wij het software developers congres MDC18 georganiseerd. Een terugkerend event voor en door softwareontwikkelaars, waarin kennis en ervaring wordt gedeeld over software ontwikkeling nu en in de toekomst.

Het 2 daagse congres werd bezocht door 350 deelnemers en 16 sprekers uit landen als Nederland, Zweden, Engeland, Moldavië en Israel. Er werden presentaties gegeven en discussies gevoerd over onderwerpen als software ontwikkeling, Blockchain, Agile ontwikkeling en marketing innovaties. Interactieve sessies die dieper ingingen op de materie en leerzaam waren voor de toekomst en de dagelijkse praktijk.

MDC18 Egor Gucinsky

Agile optimalisatie in software teams op afstand

Egor Gucinskt, hoofd ontwikkeling en QA bij Technosoft, was een van de keynote speakers. Hij deelde zijn ervaring met het werken met agile teams op afstand van de klant. Wat zijn de specifieke aspecten van Agile werken op verschillende locaties binnen een Scrum team en hoe pas je de basis principes aan om het optimaal te laten functioneren. Een verhaal met veel ervaring uit de praktijk, afgewisseld met theorie over het optimaliseren van teams, samenwerking en motivatie. Uiteindelijk heeft Egor een aantal adviezen gegeven over hoe je de toegevoegde waarde kunt maximaliseren van een Agile team op afstand.

MDC18 Agile team

MDC18 – een succes om te herhalen

Meer dan 100 liter koffie en 100 kilo Placintas (Traditioneel Moldavisch gerecht) zorgen voor de nodige brandstof voor de hersenen van de deelnemers en de nodige drankjes, hapjes en muziek zorgen aan het eind voor een spetterende after party, waar de deelnemende IT-ers elkaar ook in een informele sfeer beter konden leren kennen. Wij kijken nu al uit naar de volgende editie met interessante thema’s en nog meer bezoekers.

MDC18 Technosoft team

New call-to-action

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen van Technosoft in je mailbox.