Home Technosoft blog & nieuws 40 jaar zeker in software

40 jaar zeker in software

 

 

Waarom zijn wij zo zeker dat nearshoring werkt?

 

Wat nearshoring voor Technosoft heeft betekend en voor u kan doen. Onze ervaring is een garantie voor een zekere uitkomst.

<span id=40 jaar zeker in software">
structural-engineering
Delen

Waarom zijn wij zo zeker dat nearshoring werkt?

Sinds 1977 maken wij al rekensoftware voor o.a. constructieve ingenieursbureaus, architecten, tekenbureaus, betonfabrieken en bouwbedrijven, waarmee de sterkte van staal-, beton- en houtconstructies kunnen worden doorgerekend. Wij snappen als geen ander dat onze klanten iedere dag werken met onze software, daar moet men dus 100% op kunnen vertrouwen. Dus ligt daar onze drive. Omdat we als bedrijf nog niet te groot zijn, is het contact met onze klanten nog persoonlijk, wat we ook graag zo willen houden. Dat is misschien niet zo spannend, maar het zegt alles over wie wij zijn. Dit is waar we goed in zijn. En dat is ook de reden waarom we inmiddels zijn uitgegroeid tot marktleider op dit gebied.

Maar we kunnen meer. Tien jaar geleden hebben we zelf het fenomeen nearshoring ontdekt. We groeiden en hadden meer inzet nodig om die groei te kunnen bijbenen. In Nederland konden we echter niet de juiste mensen vinden. Op een gegeven moment hebben we dan ook extra capaciteit ingehuurd in Oost-Europa. Dit verliep zeker niet volgens verwachting: van communicatieproblemen tot een groot verloop onder de betrokken medewerkers. Door schade en schande zijn we wijs geworden en inmiddels weten we dat het ook anders kan. We hebben geweldige teams in Oost-Europa die integraal onderdeel uitmaken van ons bedrijf en die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en testen van de software van onze klanten in Nederland en Duitsland. Daarnaast hebben we een manier van werken ontwikkeld die er voor zorgt dat onze klanten zeker kunnen zijn van wat zij verwachten.

Nearshoring kan dus wel degelijk een oplossing zijn voor uw probleem, net zoals dat ons heeft gebracht naar wat wij nu zijn! Jammer genoeg bestaan er nog veel vooroordelen over nearshoring en moeten we vaak eerst ons best doen om die weg te nemen. Overtuigen doen wij niet. Nearshoring is namelijk niet voor iedereen de beste optie, daar zijn we heel eerlijk in. We vragen mensen alleen om open te staan voor wat het eventueel voor kan betekenen, vanuit de overtuiging dat nearshoring in bepaalde situaties écht werkt. Wellicht dus ook voor u.

En kiest u uiteindelijk inderdaad voor nearshoring, dan zorgen wij ervoor dat het werkt en dat u optimaal kunt profiteren van de voordelen die het biedt. Gelukkig hebben vele bedrijven – actief in alle mogelijke sectoren – ons de afgelopen jaren hun vertrouwen gegeven en hebben we ook op het gebied van nearshoring een schat aan kennis en ervaring opgebouwd.

Wij hebben zelf voor nearshoring gekozen omdat we wars zijn van stilstand en achteruitgang. We geloven er 100% in. Als je een beroep kunt doen op de beste mensen die je in Nederland niet meer kunt vinden, tegen tarieven die je tegenwoordig niet meer voor mogelijk houdt, en met de flexibiliteit die in onzekere of drukke tijden zo gewenst is, dan zou je wel gek zijn om dat niet te doen.

U merkt het: Na zo veel jaar zijn we nog net zo gedreven in wat we doen, als toen we begonnen.

Het team van Technosoft

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen van Technosoft in je mailbox.