Home Technosoft blog & nieuws In-shore wordt Technosoft

In-shore wordt Technosoft

"In-shore wordt Technosoft Nearshore Outsourcing"

Vanaf november 2017 wordt de naam van In-shore veranderd in Technosoft Nearshore Outsourcing. Hiermee worden de krachten nog meer gebundeld op het gebied van ontwikkeling en testen.

<span id=In-shore wordt Technosoft">
structural-engineering
Delen

In-shore kent u waarschijnlijk als partner voor het ontwikkelen en testen van software vanuit verschillende locaties binnen Europa. In-shore maakt deel uit van Technosoft, dat sinds 1977 een leidende positie heeft opgebouwd in ontwikkeling van constructieve rekensoftware voor de ontwerpfase van de bouw. De internationale Technosoft Groep bedient inmiddels meer dan 1.200 klanten, die gekozen hebben voor de zekerheid van een softwareleverancier, die weet wat er gevraagd wordt en daar op inspeelt. Als Nederlandse marktleider in 2D rekensoftware en als eerste met gecertificeerde software, doen we die positie ook gestand: 40 jaar softwareontwikkeling van Nederlandse bodem – dat is zo en dat blijft zo- van topkwaliteit.

Zekerheid voor onze klanten hebben wij het allerhoogst in ons vaandel staan als het gaat om onze ontwikkelprocessen, kwaliteitszekerheid en het testen van software in diverse internationale, marktgebieden. Men schakelt onze developers, testers en proceskennis in voor (risico-) analyses, optimalisatie van eigen softwareontwikkeling en QA & testing. Of men draagt die verantwoordelijkheid volledig aan ons over. Alles ten faveure van de eigen bedrijfszekerheid en de zekerheid van tevreden klanten. Dit geldt zowel voor In-shore als voor Technosoft.

Daarom gaat In-shore direct verder onder de naam Technosoft. Onder Technosoft vallen dan de volgende activiteiten:

Structural Engineering (constructieve rekensoftware voor de ontwerpfase van de bouw)

Nearshore Outsourcing (software ontwikkeling vanuit locaties in Europa)

Quality Assurance & testing (kwaliteitsborging en testen van software)

Deze activiteiten worden op dezelfde wijze voortgezet, zoals u dat van ons gewend bent. Wij van Technosoft bieden immers met z’n allen, iedere dag opnieuw, een aspect dat in software ontwikkeling eigenlijk heel normaal zou moeten zijn: zekerheid.

Maak een afspraak met Bart Zwager, specialist in Nearshoring en software testen

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen van Technosoft in je mailbox.