Home Technosoft blog & nieuws Nieuwe projecten Xamarin en php

Nieuwe projecten Xamarin en php

"Beschrijving van nieuwe projecten"

Onlangs zijn er weer nieuwe projecten gestart op diverse platformen en bij bestaande en nieuwe klanten.

<span id=Nieuwe projecten Xamarin en php">
structural-engineering
Delen

Het was weer een drukke tijd voor Technosoft nearshore outsourcing. Er hebben weer een aantal bedrijven gekozen voor een uitbesteding van hun softwareontwikkeling of testen via nearshoring. Al deze bedrijven hebben, na een bezoek van een van onze mensen, besloten om ons kantoor in Moldavië te bezoeken en uiteindelijk opdracht te geven. Het gaat hier onder andere over ontwikkeling met Xamarin (in combinatie met elektronica), ontwikkeling van applicaties op basis van PHP en Qaulity Assurance en testen.

Xamarin cross platform App ontwikkeling

Voor een multinational in elektronica start Technosoft een ontwikkeling op basis van Xamarin. Na een intensieve selectieprocedure en een bezoek aan ons kantoor in Chisinau zijn wij voornamelijk geselecteerd op basis van de hoogwaardige kennis en de kwaliteit van de mensen en de organisatie. Er wordt een team samen gesteld dat in nauwe samenwerking met de opdrachtgever werkt aan een App die zorgt voor aansturing van de elektronica. Er zal vanaf ons kantoor in Moldavië gewerkt worden, maar er staan ook regelmatig sessies gepland op locatie bij de klant en site visits in Chisinau.

PHP ontwikkeling

Maar liefst 2 bedrijven hebben tegelijk besloten om de ontwikkeling van hun applicaties op basis van PHP bij Technosoft onder te brengen. In samenwerking met een van onze partners zijn wij in staat om op korte termijn teams van hoog niveau samen te stellen die de ontwikkeling gaan doen.
Een van de opdrachtgevers stond al een tijd in dubio of men meer mensen ging aannemen of dat er zou worden uitbesteed. Het eerste bleek niet alleen lastig, aangezien goede mensen steeds moeilijker te vinden zijn, maar was ook een vraag van flexibiliteit. Nu was er veel werk voor handen dat snel moest worden gerealiseerd, maar is die bezetting over een tijd ook nog noodzakelijk? Aangezien het hier een internationaal opererend bedrijf betreft was de stap naar een buitenlandse outsourcing partner minder groot en waren de aantrekkelijke tarieven een extra stimulans. Nadat het eerste vertrouwen gewekt was na een Skype meeting met de experts en een bezoek aan Moldavië is de kick-off van het eerste project een feit.

Quality Assurance en testen

Naast het opschalen van testen in de bestaande en nieuwe projecten is er ook weer belangstelling voor het testen van software voor bedrijven. Onze meest recente klant op dit gebied werkt aan een optimalisatie van het ontwikkelproces en een betere deployment van haar applicaties. Hiervoor is het QA management en het testwerk van Technosoft een welkome aanvulling.

 

Maak een afspraak met Bart Zwager, specialist in Nearshoring en software testen

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen van Technosoft in je mailbox.