Home Technosoft blog & nieuws Nieuwe softwaretesters

Nieuwe softwaretesters

 

"Wij binden nog steeds de beste software testers aan ons bedrijf"

Onlangs zijn er weer nieuwe projecten gestart en hebben we weer nieuwe toppers op het gebied van QA en testen aangenomen.

<span id=Nieuwe softwaretesters">
structural-engineering
Delen

Naast softwareontwikkeling is Technosoft altijd sterk geweest in het testen van software. Toen wij enkele jaren geleden onze eerste Quality Assurance manager hebben aangenomen hebben we een sprong gemaakt op dit gebied. Naast een intensivering van QA en testen bij onszelf en onze klanten, zijn we ook meer projecten gaan doen die alleen gericht zijn op kwaliteitsmanagement. Hierbij leveren we niet alleen test capaciteit door middel van het inzetten van software testers, maar geven we ook advies op het gebied van QA of zetten hele nieuwe test afdelingen op voor klanten en geven hierbij kwaliteitsmanagement een nieuwe impuls.

Nieuwe software testers in het team.

Vanwege deze groei bij bestaande opdrachtgevers en voor nieuwe klanten hebben we weer nieuwe senior testers aangenomen. Uiteraard hebben zij veel ervaring met (internationale) projecten en zijn gecertificeerd. Een van onze nieuwe testers heeft ook ervaring als business analist en kan dus heel breed ingezet worden.

New call-to-action

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen van Technosoft in je mailbox.