Home Technosoft blog & nieuws AxisVM trainingen juni 2019

AxisVM trainingen juni 2019

 

Leer optimaal gebruik maken van het 3D-EEM programma AxisVM en krijg tevens twee punten voor het Constructeursregister.

<span id=AxisVM trainingen juni 2019">
structural-engineering
Delen

Binnenkort weer AxisVM trainingen

Steeds meer wordt er gebruik gemaakt van 3D-EEM-programma’s ten behoeve van het ontwerpen van bouwkundige en werktuigbouwkundige constructies. AxisVM is het 3D-programma dat door Technosoft wordt aangeboden op de Nederlandse constructieve markt. Dit programma wint steeds meer marktaandeel door de gebruiksvriendelijkheid. Het gebruik van AxisVM verdient volgens Technosoft een goede training om het uiterste te kunnen halen uit het gebruik ervan en om te komen tot een goed en snel constructief ontwerp. Door het volgen van AxisVM trainingen haalt u meer rendement uit uw investering in AxisVM en krijgt u tevens twee punten voor het Constructeursregister.

In november 2019 zullen er weer twee trainingen worden gegeven. Dinsdag 5 november de training AxisVM Basis, een week later op dinsdag 12 november de training AxisVM Gevorderd. 

Inschrijven kan tot en met vrijdag 1 november aanstaande via de onderstaande link. Via deze link verkrijgt u tevens de benodigde informatie over de inhoud en de kosten van de trainingen.

Data van de cursussen:

  • Basis: dinsdag 5 november
  • Gevorderd: dinsdag 12 november
  • Tijden: 9:30 uur – 16:15 uur

Proeflicentie aanvragen van Technosoft rekensoftware

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen van Technosoft in je mailbox.