Home Technosoft blog & nieuws over rekensoftware Nieuwe licentiebeveiliging Technosoft

Nieuwe licentiebeveiliging Technosoft

 

"Technosoft gaat werken met CodeMeter, een nieuwe beveiligingsoplossing."

U leest hier over deze nieuwe oplossing en wat dit voor u, als Technosoft gebruiker gaat betekenen. 

<span id=Nieuwe licentiebeveiliging Technosoft">
structural-engineering
Delen

CodeMeter: onze nieuwe licentiebeveiliging.

Wij gaan werken met CodeMeter, de beveiligingsoplossing van WiBU Systems. WIBU staat al jaren bekend als betrouwbare leverancier van licentie- en beveiligingssoftware, ook in de markt voor bouwtechnische- en constructieve software.  

Vanaf begin 2020 gaan we CodeMeter stapsgewijs implementeren en zullen we al onze klanten, die gebruik maken van Technosoft reken- en tekensoftware, migreren van de bestaande Sentinel HASP naar de nieuwe Wibu CodeMeter beveiliging. 

CodeMeter_Logo wibu_logo

Veilig en betrouwbaar

Technosoft heeft behoefte aan een flexibele en moderne oplossing voor de beveiliging van licenties, maar de keuze voor CodeMeter is zeker ook in uw belang gemaakt. Naast een uitstekende beveiliging biedt CodeMeter een flexibele inrichting, waardoor de verwerking/installatie van onze software eenvoudiger wordt voor u. Ook zijn er aanpassingen in de licentiestructuur doorgevoerd, waardoor het gebruik nog waardevoller wordt voor u.

Wat gaat er in de komende periode veranderen?

Het implementeren van CodeMeter zal geleidelijk en per gebruikersgroep gebeuren. De komende nieuwe versies van onze software werken op zowel HASP als CodeMeter en ook alle oude versies van onze software blijven in combinatie met de nieuwe CodeMeter beveiliging gewoon werken.  

Technosoft corner

Wanneer u geen gebruik maakt van de Installer.

Gebruikt u de Technosoft Installer niet, maar wordt uw software centraal gedistribueerd of gebruikt u directe downloadlinks? Dan moet de CodeMeter Runtime ook worden geïnstalleerd en/of toegevoegd worden aan de distributie. Anders werkt de beveiliging (Hasp en CodeMeter) van uw software na de update niet meer.
Instructie systeembeheerders


Hoe nu verder?

Na installatie van de CodeMeter Runtime is uw systeem voorbereid voor het gebruik van CodeMeter als softwarebeveiliging. U kunt nu ongestoord gebruik blijven maken van uw software.

De komende tijd zal Technosoft alle klanten benaderen om ook daadwerkelijk gebruik te gaan maken van deze nieuwe oplossing. Als alle gebruikers van de software zijn benaderd, zal uiteindelijk Sentinel Hasp komen te vervallen en iedereen gebruikmaken van CodeMeter.