Home Technosoft blog & nieuws Technosoft nummer 1

Technosoft nummer 1

 

Technosoft is de onbetwiste nummer 1!

Volgens onderzoek van Bouwen met Staal onder architecten, staalbouwers en constructeurs is Technosoft de onbetwiste nummer 1 op het gebied van constructieve rekensoftware.

<span id=Technosoft nummer 1">
structural-engineering
Delen

Onderzoek van de vereniging Bouwen met Staal onder architecten, staalbouwers en constructeurs heeft aangetoond dat Technosoft de onbetwiste nummer 1 is als het gaat om constructieve rekensoftware. De concurrentie volgt op grote afstand. Dit werd onlangs weer gepubliceerd in het laatste nummer van het vakblad Bouwen met Staal.

Technosoft nummer 1

Uiteraard zijn wij daar best trots op. Niet alleen omdat wij daar gekomen zijn, maar vooral ook omdat wij deze positie al zo lang bekleden. Wij doen er alles aan door niet alleen onze producten continue te verbeteren, maar ook door voorop te lopen in zaken als support, certificering van software en veiligheid van constructies. Wij ontwikkelen niet alleen continue door aan ons assortiment producten, maar spelen ook in op ontwikkelingen binnen de constructieve wereld, zoals bijvoorbeeld parametrisch ontwerpen of open BIM.

Populair onder groot en klein

Technosoft software blijkt niet alleen het populairst te zijn onder kleine organisaties, maar wordt volgens het onderzoek zelfs in 100% van alle grote organisaties (> 100 fte) gebruikt.  Hiermee staan wij gelijk aan de positie die bijvoorbeeld Revit inneemt binnen de constructeurs wereld. Wij vragen onze klanten regelmatig waarom ze als nieuwe klant voor Technosoft kiezen of waarom men al zo lang gebruik maakt van onze programma’s. De top 5 ziet er als volgt uit:

  1. Men kent Technosoft al vanaf de opleiding en de bestaande en vorige werkkring. De ervaringen zijn prima. Daarom wil men er mee blijven werken.
  2. Het gebruiksgemak is erg groot. Leren werken met Technosoft gaat erg makkelijk en in het dagelijkse gebruik is het erg snel en eenvoudig.
  3. De service is prima. Deskundige mensen die je snel en vriendelijk verder helpen.
  4. Het is heel betrouwbaar. We weten dat Technosoft zorgt voor een continue kwaliteit waar we op kunnen bouwen.
  5. Bij Technosoft kunnen we terecht voor het hele scala aan 2D en 3D rekensoftware.

Ondertussen zijn de meeste constructeurs in Nederland enthousiaste gebruikers van onze software. Daar zijn we trots op en dat willen we zo houden!

Proeflicentie aanvragen van Technosoft rekensoftware

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen van Technosoft in je mailbox.